Ziarista Evelyn Badea

O mare parte din lucurile negative din presa imi sunt atribuite din cauza unei ziariste ...Evelyn Badea ...


Eu nestiind ca este obsesedata in mod  nesanatos de Simona Patruleasa (si nu doar de Simona, multe alte personae publice si colege de lucru) fara sa realizez, am facut un comentariu unui prieten comun.....in niciun caz la televizor ......si asa a inceput sa se ia de mine pe la emisiunile la care mergea.

Nu ca ar fi lasat-o in pace pe Simona, doar ca s-a luat si de mine....Ura ei incomensurabila fata de Simona, parerea mea este, ca provine din cauza faptului ca este indragostita de sotul actual al acesteia si doar in mintea ei, era viitorul ei sot..... Invectivele pe care mi le adreseaza de fapt sunt propria ei oglinda ..... Problema este ca nu ea scrie despre mine (intrucat are atata creier, in plus  stie ca sunt doar minciuni) si atunci furnizeaza informati ireale altor ziaristi mai tineri, pe care din pacate sunt nevoita sa-i chem la tribunal.....

La o emisiune de la Antena 1 am fost impreuna invitate si cand m-a vazut a plecat …Nici macar nu a avut curajul sa ma confrunte in mod direct. Fiind o femeie perfida si fara coloana vertebrala si-a pus “ coada intre picioare “ (cred ca viseaza sa aibe una J ) si a plecat. Cu siguranta m-as fi coborat la nivelul ei si ar fi iesit un mega show  ca era in direct. Dar ea poate sa vorbeasca despre mine DOAR in lipsa mea.

Pe langa faptul ca are un vocabular de mare doamna, desteapta, frumoasa si inteligenta cum se vede din pacate DOAR ea, ZILNIC trimite mesaje pe telefon despre mine altor persoane, pe care nu le intereseaza ce fac eu sau ce are ea de spus……Sa-mi trimita mie 2000 de mesaje pe zi daca are o problema cu mine, ca eu as gasi o metoda sa o satur de trimis 2000 de mesaje pe zi …sunt destul de inventiva, zic eu….iar eu cu siguranta nu as proceda vreodata ca Simona doar cu o plingere la politie……..

In concluzie aceasta ziarista nemaipomenit de frumoasa, desteapta, educate, talentata si cuminte, care la 50 de ani locuieste cu parintii si nu a luat-o nimeni,  ori ma iubeste foarte tare si nu poate sa traiasca fara sa trimita prietenilor mei n sms-uri pe zi, ori are o problema la cap care se poate trata ….....Pot sa-i recomand pe cineva....


« Inapoi
Vreti sa aflati totul despre actrita Silvia Pop? Site-ul va pune la dispozitie un CV al Silviei Pop, videoclipuri, detalii despre rolurile interpretate si filmografia vedetei, precum si o galerie foto cu Silvia Pop.