Procesele cu ziarele Cancan si Atac

Din cauza ca am procese cu aceste 2 ziare ...scriu unele lucruri....care pe linga ca nu au nicio legatura cu realitatea ....unele nici nu stiu cum le vin in minte ..


L-a parasit pe Cristea ca nu si a ipotecat apartamentul! scrie Liviu Chirita de la ziarul cancan in 15.12.2008
Pe linga ca acest ziarist bate cimpii, daca ar incerca sa gindeasca, putin adica foarte putin ...deci sa gindeasca...ar putea realiza ca eu am divortat de Timofte si am lasat 2 hoteluri, Hotelurile Boavista din Timisoara, in 2005, casa pe care abia o terminasem si TOT pt ca nu ne am inteles DAR PROBABIL , adica sigur dupa creierul ziaristului Liviu Chirita,  ca il vroiam pe Cristea pentru bani ....renumitul miliardar Cristea....adica tinjam dupa apartamentul lui care din cite stiu, nici  este al lui ci al bancii, nu stiu cum sa comentez asta, ca sincera sa fiu nu l-am intrebat vreodata. ......n-am avut cind :) ...mai glumesc si eu ....dar  nu m-a interesat vreodata probabil ca ii intereseaza pe altii.....dar va dau nr lui Cristea de telefon sa-l intrebati, poate va satisface curiozitatea......deci in concluzie vroiam sa iau un apartament deja ipotecat de banca, pentru care va platii rate vreo 20 ani, il doream cu disperare...apartamentul .... ca sa-i platesc eu ratele  ....intradevar este extrem de inteligent ...bingo asta este exact motivul pentru care l-am parasit

Silvia Pop, amanta lui Gigi Becali? scrie S.S de la ziarul Atac in 24.02
Nu stiu daca sa rid sau sa pling ....tot la Gsptv am spus ca am terminat actoria si am filmat un serial pilot pt serialul "Secretul Fericirii" al carui regizor este Emil Budau iar rolul meu este de avocata si amanta a lui Gigi Becali si Prigoana ....Este UN PERSONAJ ...domne fereste nici macar nu-i cunosc pe acesti barbati in realitate.....Acesti ziaristi ori sunt foarte prosti ori fac pe prostii?! nu stiu ce sa mai cred cert este ca aceste articole NU AU NICIO LEGATURA cu realitatea. ......

Iin plus mi s-a intimplat de foarte multe ori sa fac declaratii la diferite emisiuni tv, dupa care in ziare sa apara cu totul altceva. Imi puneau vorbe in gura, taiau din context si scriau dupa bunul lor plac o declaratie "cica debitata de mine"


« Inapoi
Vreti sa aflati totul despre actrita Silvia Pop? Site-ul va pune la dispozitie un CV al Silviei Pop, videoclipuri, detalii despre rolurile interpretate si filmografia vedetei, precum si o galerie foto cu Silvia Pop.