Cancan = MitomanMitoman

Asta ar trebui sa fie denumirea acestui ziar, pentru ca o parte din ziaristii care scriu la acest ziar, pe linga ca sunt semidocti, inculti, dupa modul si vocabularul pe care-l folosesc, sunt si rau intentionati ca nici macar nu te suna sa te intrebe "e adevarat ca? sau ce? ..." Asta cu rau intentionati, am scris doar asa, e clara intentia de a vrea sa vinda minciuni, intrucit ori nu vind nimic, ori cred ca cei care citesc acest ziar sunt idioti si hai sa le vindem basme.....Silvia Pop "l-a inhatat" pe milionarul cu rolls Dan Nicorescu scrie Doru Braileanu in 27.05.2010

"Imediat dupa ce CANCAN a anuntat ca afaceristul Dan Nicorescu si-a tras la scara o masina Rolls Royce de 420.000 de euro, Silvia Pop s-a afisat alaturi de milionar"......Poate e miliardar intre timp si va si da in judecata .......

Sa speram ca acest ziarist a fost in stare sa-si scrie numele corect. Pe Dan il cunosc, sa nu zic de 6 ani, sa zic doar de 5 ani. Suntem prieteni. Ne-am intilnit sa-i dau ceva si sa discutam ce aveam de discutat. Probabil ca daca ma intilneam cu el la el acasa, nu era nicio problema. Faptul ca am luat masa cu el inseamna ca "l-am inhata",  Vocabular elevat de prima pagina. Adevarul este ca stateam la coltul strazi cu sacul si cum trecea Nicorescu cu Rollsul lui alb eu saream cu sacul sa-l inhat :).....Prin prisma imobiliarelor ma intilnesc cu foarte multi barbati, asta nu inseamna ca "ii inhat". Multi dintre ei facind afaceri, e normal sa aibe o situatie  financiara, nu vind terenuri celor care sunt homless, nu de alta dar cred ca nu si-ar putea permite. Pe linga ca folosesc un vocabular trivial si abject, ziaristii acestui ziar "de o clasa net superioara", mai vor sa si sublinieze ca masina este motivul care m-a determinat sa ma vad cu Dan. Mi se pare atit de penibil ca nici nu stiu cum sa reactionez....Acet barbat are "parc auto",  in sensul ca are vreo 30 de masini printre care benthley, ferrari, rolls.....    Nu e ca si cum acesta era primul Rolls ...A!... este alb si eram disperata...ala negru nu-mi placea ca era negru?! ...Adevarul este , ca pana nu-si ia unul rosu nu voi putea sa ma mai intilnesc cu el si avind in vedere ca s-au redus salariile cu 25% probabil nu-si va mai putea permite un rolls rosu, deci nu ma voi mai afisa cu el, sau trebuie sa-l rog sa-si ia o dacie ca sa fie fericiti cei de la aceasta minunata publicatie. Sincer in afara sa ma jigneasca sau sa scrie DOAR minciuni despre mine acest ziar, cred ca nu este capabil de mai mult. Deci cind cumparati acest ziar cumparati doar basme si minciuni.

Din cauza
1. Vocabularului trivial si abject folosit de ziaristii acestei "minunate si elevate" publicatii, numita cancan,
2. Invectivelor care mi-au fost mereu adresate de catre ziaristii acestui ziar
3. Elucubratiilor, basmelor, mai simplu si concret spus minciunilor permanente in ceea ce ma priveste
eu personal cred ca acest ziar, numit cancan, isi disimuleaza esecurile si considera cumparatorii acestei publicatii idioti, fraieri sau prosti, din moment ce le vind doar basme, cel putin in ceea ce ma priveste asa a fost. Dar cu siguranta nu sunt singura persoana care se afla in aceasta situatie.
 


« Inapoi
Vreti sa aflati totul despre actrita Silvia Pop? Site-ul va pune la dispozitie un CV al Silviei Pop, videoclipuri, detalii despre rolurile interpretate si filmografia vedetei, precum si o galerie foto cu Silvia Pop.